Ohjelmat

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Ostosruutu
07.30
Ostosruutu
08.00
Elixir Sport
Kuuden viikon rantakuntokuurin viimeinen mittaus. Tuhosiko sairastelu tulokset? Koirat ja Risto keräävät kuntokilometrejä Afrikkaan. Esittelyssä Oulun ihmeelliset kuntokeksinnöt ja Iso-Syötteen ihmeelliset naiset. 1. tuotantokausi. (21')
08.30
Eden
Vanhan navetan katettu pääty muutetaan oleskelutilaksi. Mielikuvituksellinen ja runsas valaisu takaa sen, että navettapuutarhassa viihdytään pitkälle pimeään syksyyn. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (19')
09.00
Lentokenttä (S)
Piikki lihassa. Kallen kiireinen päivä saa kivuliaan käänteen. Anna ja Henriikka lähtevät maailmalle ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
09.30
Lentokenttä (S)
Vuotavat pannut. Ongelmia Oulun-lennolla. Saija ja Iina ovat matkalla työharjoitteluun Kreikkaan. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (22')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
10.00
Matkaoppaat
Sirpa ystävineen lähtee tutustumaan viereiseen Burgasin kaupunkiin eväiden kera, kun taas poikaporukka löytää nähtävää Sunny Beachiltä mahtavan, poljettavan kaljakärryn muodossa. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
10.30
Matkaoppaat
Saara pääsee sairaalasta ja voi viimein aloittaa lomailun toden teolla. Oppaat tutustuvat uuteen hotelliin mittanauhan tarkkuudella ja Anne-Marilla menevät hermot. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
10.55
Matkaoppaat
Anne-Mari vie asiakkaat sairaalaan, mutta joutuukin jäämään sinne lopulta itse. Janne tarkkailee Anna-Kaisan työtä, mutta mitä opas voi tehdä, kun tiellä on sattunut vakava auto-onnettomuus? 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11.25
Matkaoppaat
Suuria päätöksiä. Janne on joutunut tekemään raskaan päätöksen joka hänen täytyy kertoa tänään oppaille. Myös Sirpa ystävineen aikoo tehdä tänään jotain todella pysyvää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11.55
Matkaoppaat
Katja ja Iriz etsivät kenkien lisäksi Aapoa. Hotelli Balkanissa asiakas ei saa vettä lainkaan. Oppailla on kokous, jossa riittää yhtä ja toista pähkittävää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
12.25
Dr. Phil (7)
Amerikan kurjimmat aviomiehet. Nicolen ja Shaunnan aviomiehet haluavat määrätä kaikesta ja epäilevät jatkuvasti vaimojaan pettämisestä ja valehtelusta. Molempien naisten mitta on niin täynnä, että he harkitsevat jo avioeroa. Onko tilanne toivoton vai voisiko Dr. Philin neuvoista olla apua? Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
13.25
Manhattanin koirat
Vanhakin koira oppii. Rauhaton Gilda-koira vauhkoontuu, kun takaovi aukaistaan. Aggressiivista spanielia ei uskalleta tutustuttaa toisiin koiriin. Justin auttaa kunnostamaan koirien suojakotia. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
14.25
Merieläinten pelastajat
Myrkkyä ja mystisiä vieraita. Salaperäinen tauti vaivaa Kalifornian merileijonakantaa. Mistä eläinten sairauskohtaukset johtuvat, ja voivatko pelastajat auttaa? Lisäksi jaksossa seurataan kahden harvoin ihmisten ilmoilla nähdyn pyöriäisen kuntoutusta. 2. tuotantokausi. (20')
14.55
Onnea matkaan, Charlie! (S)
Puhdas pulmunen. Amyn vanhan poikaystävän kirjoittama rakkausruno hiertää Bobin ja Amyn välejä. Teddy yrittää todistaa olevansa pahis ja pinnaa koulusta. PJ saa kotitehtäväksi suunnitella Charlielle mekon. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (20')
15.25
90210 (7)
Tuhat sanaa. Liam saa rahakkaan mallisopimuksen, mutta saa kokea julkisuuden varjopuolet. Annie yrittää hankkia rahaa veljensä huumevieroitukseen. Ivy osallistuu valokuvauskilpailuun. Teddy joutuu kärsimään Silverin virheestä. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (39')
16.25
Poliisit (S)
Vantaa. Vuoro alkaa huumehaistelutehtävällä, jossa poliisikoira Severi pääsee näyttämään ammattitaitoaan. Jakke ja Pete tutkivat myös epäiltyjen sääriä selvittäkseen rikosta. Vuoron lopuksi selvitellään auton alle jääneen pojan tapausta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
16.55
Poliisit (7)
Oulu. Janne ja Tommi selvittävät miksi mies on kuristanut alaikäistä poikaa. Ostarilla on tapahtunut vakava pahoinpitely ja viinan himoinen rosvo on yrittänyt varastaa baarista juomat. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (22')
17.25
Poliisit (12)
Espoo. Hannu ja Sami selvittävät tilannetta, jossa rymyporukan yksi jäsen joutuu sairaalaan. Vuoron aikana partio ottaa haltuunsa luvattoman aseen ja Sami näkee ensimmäistä kertaa Khat-huumetta. Aggressiivinen nuori mies aiheuttaa partiolle päänvaivaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
17.55
Poliisit (S)
Turku. Joonas ja Juhani lopettavat käsistä karanneet nuorten kotibileet, setvivät rautatieasemalla tapahtunutta murron yritystä ja joutuvat vauhdikkaaseen takaa-ajoon. Yön aikana lähes kaikki yrittävät vedättää poliiseja, mutta kaksikkoa ei niin vaan huijata. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
18.25
Poliisit (S)
Helsinki. Baarin edustalla selvitellään tilannetta, jossa mies on saanut käkättimeensä. Jani ja Mika saavat kiinni tutun kortittoman kuskin ja Jani pääsee testaamaan skootteria. Katsastamattomasta autosta löytyy laiton kaasusumutin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Onnettomuus. Hotelli Chesterin alamäki alkoi, kun sen omistaja joutui onnettomuuteen. Omistajapariskunta menetti kotinsa ja on yrittänyt pitää syöksykierteessä olevaa hotellia pystyssä. Yhteys ulkomaailmaankin on katkennut vaikeuksien keskellä. Vaikeudet koskettavat Gordonia, ja hän panee kuntoon paljon muutakin kuin hotellin. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Hauskat kotivideot
Katastrofi Ruutuysin kuvauksissa! Tämän lisäksi tutustumme hanurin kestoharjoitukseen ja swägeihin paperityöläisiin. Kotimainen viihdeohjelma. 24. tuotantokausi. (38')
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Haamumorsian (12)
(Over Her Dead Body/USA 2008). Täydellinen nainen Eva Longoria esittää romanttisen fantasiakomedian pääosassa eläinlääkäri Henryn (Paul Rudd, mm. Paksuna) kanssa avioon astuvaa Katea, joka joutuu hääpäivänään kohtalokkaaseen onnettomuuteen. Toivuttuaan tilanteesta hän huomaa katsovansa maailmaa sivusta, eikä kukaan muu tiedosta hänen läsnäoloaan. Henry uskoo Katen kuolleen ja antautuu pian uuteen suhteeseen upean Ashleyn (Lake Bell, mm. Pientä säätöä) kanssa. Kate panee peliin kaikkensa torpedoidakseen uuden suhteen. Elokuvan tuottaja Paul Brooks muistetaan myös huippumenestyksestä Kreikkalainen naimakauppa. Pääosissa: Eva Longoria, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane, Stephen Root, Ali Hillis. Ohjaus: Jeff Lowell. (90')
23.00
Elokuva: Käsi joka kehtoa keinuttaa (16)
(The Hand That Rocks the Cradle/USA 1992). Tiivistunnelmainen menestystrilleri Peyton Flandersista (Rebecca De Mornay), jonka elämä murenee keskenmenon ja aviomiehen kuoleman myötä. Nainen hukuttaa katkeruutensa kiinnittymällä kiireisen uraäidin Claire Bartelin (Annabella Sciorra) elämään. Hän pestautuu Bartelien kodinhoitajaksi ja kohoaa pian koko perheen suosikiksi. Flandersilla on kuitenkin mielessään aivan oma suunnitelmansa. Oscar-palkittu ohjaaja Curtis Hanson muistetaan myös menestyksistä Wonder Boys, L.A. Confidential ja 8 mile. Pääosissa: Rebecca De Mornay, Annabella Sciorra, Matt McCoy, Julianne Moore, Ernie Hudson. Ohjaus: Curtis Hanson. (105')
01.15
Hannibal (16)
Kylmä noutopöytä. Will on yhä enemmän huolissaan mielenterveytensä puolesta, joten tohtori Lecter päättää auttaa häntä. Murhatun naisen kynsien alta löytyy murhaajan kuollutta kudosta, mutta ei lainkaan verta. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
02.15
Kylmäverisesti sinun (12)
Poliisin poika. TT jää kiinni rakkaudesta poliisiin. Tabermannin, Revon ja Niinistön kytkennät paljastuvat. Raaka äidinmurha kuohuttaa Helsinkiä. Mira Kataja ryvettyy tahtomattaan. Velin sietokyky ylittyy. Käsikirjoitus Pekka Lehtosaari. Pääosissa mm. Ville Virtanen, Antti Reini, Leena Uotila, Meri Nenonen, Katariina Kaitue ja Kalle Holmberg. Vierailevina näyttelijöinä mm. Sari Siikander, Niko Saarela ja Marjatta Raita. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
03.20
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
06.55
Ostosruutu
07.25
Ostosruutu
07.55
Ostosruutu
08.25
Merimaili
Hyvän tuulen regatat ja Sulkava. Seurataan Hyvän Tuulen Linnanmäki Regattaa ja XXX Viaporin Tuopia sekä soudetaan Sulkavalla. Kotimainen veneilyohjelma. 3. tuotantokausi.
08.55
Jaksa paremmin
Uniosiossa selvitetään, mitä eroja on jenkkisängyssä, runkopatjassa ja moottorisängyssä. Nina Soininen osallistui KG-lehden Elämä uusiksi -kilpailuun. Mikä sai naisen mukaan kilpailuun? Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09.25
Henkka & Niki vs. Amerikka
Alaskan suuret metsästäjät. Alaskassa Henkka & Niki lähtevät sorsametsälle paikallisten metsästäjien kanssa. Saavatko kokkimme sorsan kynittäväkseen vai ampuvatko he omaan jalkaansa? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
09.55
Henkka & Niki vs. Amerikka
Hawaijin rapufarmarit. Henkka & Niki vierailevat rapufarmilla, joka tuottaa katkarapuja oman pikaruokalan tarpeisiin. Mitä eurooppalaiset kokkimme loihtivat tätä klassikkoherkkua vastaan? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
10.25
Henkka & Niki vs. Amerikka
Amishien vaatteissa. Henkka & Niki opettelevat, kuinka valmistaa Amishien perinneruokaa ja tutustuvat paikalliseen maanviljelykseen. Mikä on oikea resepti korjaamaan voiton yhteisössä vailla sähköä? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
10.55
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Iloinen sveitsiläinen. Sveitsiläisellä Tonilla on Bodenissa ravintola, joka kumisee tyhjyyttään. Tonilla on terveyshuolia, ja suurin into työhön on kadonnut vuosien varrella. Alexander pohtii, miten saisi Tonin piristymään ja samalla ravintolan uuteen nousuun. Inspiraatiota haetaan muun muassa korkeuksista. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
11.50
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Laatua keittiöön ja elämään. Kreikkalainen ravintola Kalimera Tukholmassa on vähällä viedä omistajansa vararikkoon. Mostafa on aina töissä, eikä hänellä riitä aikaa perheelleen. Alexanderin onkin yritettävä järjestää aikaa Mostafalle ja perheelle sekä saatava ravintola jälleen kannattavaksi. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
12.45
Krokotiilimies
Käärmeiden saari. Steve Irwin lähtee Sri Lankaan tutustumaan paikallisiin myrkkykäärmeisiin, kuten kobriin ja ketjukyihin. Hän pääsee myös kasvotusten ihmisiä syövän suokrokotiilin kanssa. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
13.45
Krokotiilimies
Jättiläiskrokotiilin jäljillä. Steve ryhmineen tutkii suurten suistokrokotiilien liikkumista Australian pohjoiskärjessä. Krokotiileihin kiinnitettävien lähettimien avulla kerätään arvokasta tietoa, mutta Steve ei selviä vaarallisesta tutkimusretkestä ruhjeitta. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
14.40
Rekkakuskit jäällä (S)
Vaaratilanne paukkupakkasessa. Alaskan hyinen talvi panee parastaan, ja pakkaslukemat huitelevat -50 celsiusasteessa. Etuauton kuljettaja tekee virheen, ja Jack joutuu vaaratilanteeseen. Alex poimii kyytiin liftarin, jonka jutuissa riittääkin ihmettelemistä. Kanadan Jääkarhu polttaa kääminsä jenkkikuskien leukailuun. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (42')
15.35
Rekkakuskit jäällä (7)
Lumivyöryvaara. Myrskyt ovat kasanneet lunta Atigunin solaan. Lumivyöryvaara on ilmeinen, ja kuskit saavat ajaa solan läpi vain omalla vastuullaan. Tulokaskuski Ray Veilleux'n poika on nähnyt unta, että isä joutuu onnettomuuteen. Nyt tunnollinen Ray suuntaa solaan lumivyöryvaroituksista huolimatta? Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (43')
16.30
Kuuluisat kuppilat
Adam Turerin kiirastuli. Adam Turerin aikaisempi yritys syödä 2,5 kiloa painava 110 Reuben -leipä epäonnistui. Nyt hän yrittää uudestaan. Samalla tutustutaan myös muihin paikallisiin ruokiin. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
17.00
Suomen huutokauppakeisari
Mikä on, kun ei meklarointitaidot riitä?. Palsanmäet lähtevät tavaranhakureissulle Etelä-Suomeen. Markku saa tuunattavakseen piianpeilin. Heli ja Aki löytävät arvokkaan Lomonosovin figuurin yllättävästä paikasta. Aki kokee karvaan pettymyksen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
18.00
Pomo piilossa
Pizzaketjun pomo. Miten onnistuu ammatillinen harppaus öljy- ja IT-alalta pizzaketjun johtoon? Tuore pomo tutustuu menestyvän perheyrityksen työtehtäviin aina taikinan vaivaamisesta ja pizzanpaistosta kuljetusreittien suunnitteluun. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
19.00
Panttilainaamo
Crosby, Stills & Nash. Panttilainaamoon tuodaan kitara, jossa on Crosbyn, Stillsin ja Nashin signeeraukset, mutta niiden aitoudesta ei ole varmuutta. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
19.30
Panttilainaamo
Kuuleeko kuu?. Panttilainaamoon tuodaan Apollo 11 -avaruuskapselin lämpökilven osaksi väitetty kappale. Hintapyyntö: puoli miljoonaa dollaria. Lisäksi kauppoja hierotaan Gerald Fordin vyönsoljista, J. Edgar Hooverin signeeraamasta kirjasta ja toisen maailmansodan aikaisesta rahtikoneen lentäjän takista. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20.00
Panttilainaamo
Mafian perintö. Panttilainaamoon tuodaan sinettisormus, jonka väitetään kuuluneen mafiapomo Lucky Lucianolle. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20.30
Panttilainaamo
Kuninkaan kirja. Panttilainaamoon tuodaan Edvard VIII:n ja Wallis Simpsonin signeeraamat muistelmateokset, joista myyjä haluaisi 5 000 dollaria. Rick ottaa riskin ostaessaan vanhanaikaisen autontestauslaitteen, mikä antaa Coreylle aiheen irviä isäänsä. Chum hieroo kauppoja leluautoista. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
21.00
Maaginen Criss Angel (S)
Laiva tyhjästä. Criss tiimeineen matkustaa Meksikon Cabo San Lucasiin, missä he lomailun lisäksi yrittävät taikoa laivan esiin tyhjästä. Tunnelmaa varjostaa Crissin olkapäävamma, joka osoittautuu odotettua vakavammaksi. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38')
21.50
Metsien miehet (S)
Petoja ja pamauksia. Shelby kiusaa vaimoaan käsikranaatilla. Dreadknotsit ottavat yhteen alligaattorin kanssa. Joey ja Coatsy päättävät etsiä uuden työpaikan. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (43')
22.50
Villit nettivideot (16)
Hurjat huimapäät. Tässä jaksossa nähdään internetin pelottomimmat hurjapäät. Steve Jester hyppää base-hypyn sillalta poliisin seisoessa vieressä, Professor Splash hyppää 30-senttiseen veteen 11 metristä ja mukana on myös useita rakennusten katoilta hyppiviä venäläisiä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (23')
23.20
Villit nettivideot (12)
Eläimellistä menoa. Tässä jaksossa nähdään netin hauskimmat eläinaiheiset videot. Mukana on muun muassa ihmismäisesti kävelevä gorilla, oman muotokuvansa piirtävä norsu ja auton takapenkillä matkustava poni. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
23.50
Roast - Charlie Sheen (7)
Charlie Sheen. Charlie Sheen piinapenkissä. Häntä hiillostavat William Shatner, Mike Tyson, Steve-O, Kate Walsh, Jon Lovitz, Jeff Ross, Anthony Jezelnik, Patrice O'Neal ja Amy Schumer. Illan isäntänä toimii Seth MacFarlane. Amerikkalainen pisteohjelma. (77')
01.20
Australian rajalla
Satunnainen lomailija. Flirttaileva nainen herättää tullimiehen epäilykset. Postipaketista paljastuu jotain haisevaa. Himolomailija joutuu maahantulovirkailijan tenttiin. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
01.50
Bullrun - kaasu pohjassa (S)
Määränpää häämöttää. Kuudentena kisapäivänä matka jatkuu Alabamasta Floridaan. Kaikki tiimit eivät löydä perille suorinta tietä. Matkan varrella mukaan kertyy lukuisia sakkolappuja ja jopa uusi ajopeli. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
02.20
Eriskummalliset rikokset (7)
Valepukuja ja viheltelyä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu eri nimillä ajokokeita suorittava valepukujen mestari ja viheltelyllä naapureitaan kiusaava mies. Englantilainen sarja. (27')
02.55
NCIS Los Angeles (12)
Tarkkailijat. NCIS-tiimi kokee ikävän yllätyksen, kun paikalle saapuu uusi apulaisjohtaja, eikä Hetty tunnu tekevän asialle mitään. Tiimi komennetaan tutkimaan mitättömältä vaikuttavaa kuolemantapausta, ja Nell pääsee tekemään peitetöitä. Vierailijana Miguel Ferrer. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41')
03.50
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Afrikan antimia. Lapsuudesta asti Ruotsissa asunut Adjovi tekee aterian togolaiseen tyyliin.Kolme vierasta kommentoi eksoottista illallista. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
09.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Aikamiljonäärin keittiössä. Eläkkeellä oleva Nisse tarjoaa vierailleen kampasimpukkaa avokadoleivoksen ja mangopyreen kera, ankanrintaa wasabi-kirsikkakastikkeessa sekä valkosuklaa-appelsiinimoussea. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
10.00
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii gospelkuoro. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
10.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
11.00
Heikin lähiruokaa
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
11.30
Tomin keittiö
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
12.00
Korealaisen keittiön aakkoset
Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. 1. tuotantokausi. (24')
12.30
Leila leipoo Ranskassa
Kesäjuhlat. Leila leipoo raparperijuustokakkua sekä valmistaa ranskalaisia suklaa- ja marjajälkiruokia. 1. tuotantokausi.
13.00
Olet mitä syöt
Siiderisieppo. Irene Shingfield on 35-vuotias nainen, joka syöpöttelee ja juopottelee tuplasti enemmän kuin keskivertomies. Irenen ystävä Debs on huolissaan naisen terveydestä ja ilmiantaa hänet ravintoterapeutti Gillian McKeithille. Saako Gillian kitkettyä Irenen sairaalloisen viehtymyksen croissanteihin ja siideriin? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
13.30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
14.00
Kotikokkien taistelu
Upporikasta ja rutiköyhää. Kilpailun mustat hevoset Nic ja Rocco paljastavat muille todelliset keittotaitonsa James Bond -tyyliin. Riskinotto haastavan menun kanssa voi joko kannattaa tai koitua turmioksi. 3. tuotantokausi.
15.00
Kotikokkien taistelu
Kirjolohta ja kaniraguuta. Kokkausvuorossa ovat myyntiedustajat Megan ja Andy Tasmaniasta. He valmistavat kirjolohta verigreippisalaatilla, kaniraguta ja tarte tatinit vaniljajäätelöllä. 3. tuotantokausi.
16.00
Kirsi ja himoshoppaajat
24-vuotias Satu on ollut kolme kertaa häätöuhan alla maksamattomista vuokrista. Taas vuokrat ja laskut ovat maksamatta, mutta se ei hillitse Sadun shoppaushimoa. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
17.00
Taste
Lohturuokaa. Joukkueet on täytetty, ja on aika ryhtyä tositoimiin. Ensimmäisissä haasteissa kilpailijoiden on valmistettava lohturuokaa. Vierailevaksi tuomariksi saapuu keittiömestari ja kirjailija Gabrielle Hamilton. Panokset ovat kovat, sillä huonoimmin pärjänneet kilpailijat joutuvat jättämään kisan. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
18.00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Markon miestenliike. Kesämökki erikoisine takkoineen valmistuu. Marko toteuttaa yhden suurimmista unelmistaan ja pistää täysin uudella konseptilla suunnitellun sisustusliikeen pystyyn Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
19.00
Neljät häät Amerikassa
Jouluista menoa. Morsiamet Kellie, Charelle, Liz ja Erica arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan italialaisissa, trooppisissa ja jouluisissa tunnelmissa sekä sisarkunnan perinteitä kunnioittaen. Yhden vieraat joutuvat turvautumaan omiin välipaloihin ja toisen häissä on liikaa ruokaa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Laura on 30-vuotias tamperelainen fysio- ja lymfaterapeutti, joka on laihtunut Jutan opeilla aiemmin jo 30 kiloa.Lauran paino on ollut pahimmillaan jopa 155 kiloa.Tavoitteet ovat korkealla: hän haaveilee tulevaisuudessa Fitness-kisoihin osallistumisesta. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
21.00
Toisenlaiset äidit
Toista lastaan odottavat Susanna ja Tomi tapasivat aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22.00
Maailman övereimmät juhlat (12)
Poissa silmistä, poissa mielestä. 80 kiertolaisperhettä häädetään heidän omalta tontiltaan. Valtaväestön rinnalla kasvanut Freda palaa juurilleen. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (46')
23.00
Elokuva: Yhdeksäs portti (16)
(The Ninth Gate/Ranska-Espanja-USA 1999). Johnny Depp esittää mestariohjaaja Roman Polanskin trillerin pääosassa etsiväspesialisti Dean Corsoa, joka jäljittää kirjaharvinaisuuksia upporikkaille keräilijöille. Hänen vakioasiakkaansa Boris Balkan (Frank Langella) pyytää etsimään kaksi nidettä mystisestä kirjasta, jota on painettu vain kolme kappaletta. Teoksilla on myös muita etsijöitä, jotka ovat valmiita mihin tahansa päästäkseen käsiksi näihin korvaamattomiin aarteisiin. Elokuva perustuu Arturo Perez-Reverten romaaniin. Pääosissa: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin, Emmanuelle Seigner, Barbara Jefford, Jack Taylor. Ohjaus: Roman Polanski. (127')
01.35
Ringer (12)
Heitä on kaksi. Bridget joutuu kertomaan Andrew'lle ja Henrylle, että Siobhanilla on kaksossisko. Malcolm onnistuu pakenemaan vangitsijoiltaan, ja Gemman kohtalo alkaa selvitä. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (39')
02.30
Ennustaja-TV