Ohjelmat

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Ostosruutu
07.30
Ostosruutu
08.00
Elixir Sport
08.30
Eden
Isännän intohimoinen daaliaharrastus asettaa pihasuunnitelmalle poikkeuksellisen haasteen. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (21')
09.00
Lentokenttä (S)
Isoja pieniä asioita. Blue1:n monitoimimies Martinilla on kahvimukitelineestä aiheutunut ongelma eikä sitä helpota, että Saksan liittokansleri Angela Merkel saapuu Suomeen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
09.30
Lentokenttä (S)
Perhosia vatsassa. Huumekoira Danin ensimmäinen työpäivä sairausloman jälkeen. Nuori Iina muuttaa rakkaansa luo Saksaan. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (22')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
10.00
Matkaoppaat
Hotelli Sunsetissa valitus tarjoilusta jatkuu. Mikko ja Mikael halajavat liitovarjoilemaan, mutta suunnitelmien mennessä mönkään nousevat Mikon tunteet pintaan. Jannella taas on yllätys oppaiden varalle. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
10.30
Matkaoppaat
Veneretkellä nautitaan kylmistä juomista ja paint ball -radalla mäiskitään kaveria luvan kanssa. Oppaat taas taistelevat rikkinäisten pyörien kanssa ja joutuvat maistajiksi valituksia aiheuttaneessa buffetissa. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11.00
Matkaoppaat
Oppaat ottavat yhteen pahan kerran kun sairastumiset ja läheisten vierailut osuvat samalle viikolle. Päivi ja Krasimir taas ovat saapuneet Sunny Beachille muistelemaan erästä kaunista iltaa vuosien takaa. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11.30
Matkaoppaat
Päivin ja Krasimirin lapset tapaavat Bulgarian mummon pitkästä aikaa. Anna-Kaisa yrittää kirjoittaa viestiä, kun taas Maija ja Anne-Mari löytävät etsimänsä räätälin, joka onkin yllättäen lähes alasti! 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11.55
Matkaoppaat
Janette on joutunut töihin ilman Jenniferiä, mutta liput illan vaahtobileisiin on silti myytävä. Maija auttaa asiakasta, jolta on varastettu puhelin ja oppaat saavat sekä huonoa, että hyvää palautetta. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
12.25
Dr. Phil (S)
Harhaiset nuoret miehet. Eric muutti nimensä King Keithiksi ja kuvittelee olevansa tähti, vaikka asuu vielä äitinsä luona ja käy osa-aikatöissä. Asianajaja ja kirjailija Lisa Bloom keskustelee uudesta kirjastaan, joka tarkastelee nuorten miesten nykytilannetta. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
13.25
Manhattanin koirat
Ärhentely kuriin. Kaltoin kohdeltu tappelukoira on aggressiivinen, sokea koira pelkää tutustua toisiin koiriin, ja kaksi meluavaa vihikoiraa aiheuttaa paheksuntaa naapurustossa. Apu löytyy koiraguru Justinilta. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
14.25
Eläintarhassa tapahtuu
Leukavaivainen alligaattori. Doris-alligaattorilla on vaikeuksia avata suurta kitaansa, ja ongelman syystä halutaan päästä perille. Mangustiemo esittelee vastasyntyneitä poikasiaan, ja Michelle palauttaa Uuden-Seelannin kansallislintuja, kiivejä, alkuperäisille asuinseuduilleen. 12. tuotantokausi. (22')
14.55
Onnea matkaan, Charlie! (S)
Ihanainen Gracie. Teddy ostaa Ivyn isän vanhan auton, mutta riemu omasta autosta tyssää nopeasti. Amy järkyttyy, kun Charlie ei vuodata kyyneliä ensimmäisenä tarhapäivänä. Gabe ja PJ etsivät kuumeisesti Bobille kalastusseuraa, jotta he itse välttyisivät reissulta. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (20')
15.25
90210 (7)
Suuri kykykilpailu. Rajin ystävät järjestävät kykykilpailun kerätäkseen rahaa hänen syöpähoitoihinsa. Annie tapaa seuralaispalvelun kautta mukavan miehen. Dixonin lääkeongelma pahenee. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (40')
16.25
Poliisit (S)
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
16.55
Poliisit (7)
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
17.25
Poliisit (S)
Turku. Joonas ja Juhani etsivät pahoinpitelijöitä ja ottavat kiinni pullolla miestä päähän lyöneen naisen. Partion tarkat silmät poimivat öiseltä tieltä päihtyneen kuljettajan, joka ei ymmärrä miksi häntä kohdellaan kuin rikollista. Asemalla käydessä Joonas kadottaa Juhanin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
17.55
Poliisit (7)
Oulu. Kadonnutta lasta etsitään useamman partion voimin. Janne ja Tommi selvittävät kahta uhkailutapausta ja pelastavat ahneen siilin. Rattijuopon matkustaja käyttäytyy agressiivisesti ja kyynelkaasua huuhdotaan myös poliisin silmistä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
18.25
Poliisit (S)
Vantaa. Jarkko ja Petri selvittävät lapsen kaappaustapausta. Parkkipaikalta löytyy auto, jonka kuljettajan paikalla istuu erittäin päihtynyt mies. Partio sattuu sopivasti paikalle bensa-asemalle, jossa on juuri tapahtunut kolari. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Laulava omistaja. Meson de Mesilla olisi täydellinen lomanviettopaikka, mutta omistaja on hankkinut hotellin omaksi esiintymislavakseen, ja hotellivieraat jäävät sivuosaan. Ruoka ja sisutus eivät sovi paikkaan lainkaan. Henkilökunnankin kanssa riittää draamaa. Gordon tekee mittavia muutoksia ja huomioi viimein hotellivieraiden tarpeet. Myös henkilökunta on mielissään. Mutta malttaako omistaja jättää laulajan uransa jäihin? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Hauskat kotivideot
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Spanglish - käännöskukkasia (7)
(Spanglish/USA 2004). Kolmen Oscarin voittajan James L. Brooksin (mm. Hellyyden ehdoilla, Elämä on ihanaa) ohjaama riemastuttava, romantiikalla maustettu draamakomedia. Huippukokki John Clasky (Adam Sandler) palkkaa vaimolleen (Tea Leoni) ja lapsilleen kauniin mutta heikosti englantia osaavan meksikolaisen kotiapulaisen (Paz Vega). Tavat ja ihmissuhteet ajautuvat nopeasti törmäyskurssille, jonka kierteissä kaikki oppivat tärkeitä asioita toisistaan ja itsestään. Elokuvan kulinaristikonsulttina on toiminut supertähtikokki Thomas Keller. Pääosissa: Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vega, Cloris Leachman, Shelbie Bruce, Sarah Steele. Ohjaus: James L. Brooks. (125')
23.40
Neste Oil Ralli Finland: 3. kisapäivän kooste
Neste Oil Rally Jyväskylä, 3. kisapäivä (2.8.). Rallin MM-sarja on maailman kovatasoisin ralliautoilun kilpailusarja, joka koostuu eri 13 osakilpailusta. Kausi kestää tammikuun talvisesta Monte Carlon osakilpailusta aina päätöskisana ajettavaan sateiseen Walesin MM-ralliin. 1. tuotantokausi.
23.40
Neste Oil Ralli Finland: 3. kisapäivän kooste
Neste Oil Rally Jyväskylä, 3. kisapäivä (2.8.). Rallin MM-sarja on maailman kovatasoisin ralliautoilun kilpailusarja, joka koostuu eri 13 osakilpailusta. Kausi kestää tammikuun talvisesta Monte Carlon osakilpailusta aina päätöskisana ajettavaan sateiseen Walesin MM-ralliin. 1. tuotantokausi.
00.10
Elokuva: Rec (18)
([Rec]/Espanja 2007). Tiivistunnelmainen kauhutrilleri käynnistyy, kun nuori ja innokas tv-toimittaja Angela (Manuela Velasco) lähtee kuvaajansa kanssa juttukeikalle palomiesten päivystysyksikön matkaan. Öinen hälytys Barcelonassa vie pelastajat kerrostaloon, jossa kaikki ei ole kohdallaan. Pian Angelan luontainen uteliaisuus saa tehdä tilaa henkiinjäämistaistelulle. Huippumenestykseksi kohonnut [Rec] on saanut jo kaksi jatko-osaa kotimaassaan, minkä lisäksi se on filmatisoitu uudelleen Yhdysvalloissa nimellä Quarantine. Pääosissa: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge-Yamam Serrano, Carlos Lasarte, Carlos Vicente, David Vert. Ohjaus: Jaume Balaguero, Paco Plaza. (75')
01.45
Hannibal (16)
Sorbetti. Hotellihuoneen kylpyammeesta löytyy ruumis, jonka munuainen on poistettu. Will epäilee, että tekijä saattaa olla laitonta elinkauppaa harjoittava henkilö. Jack taas uskoo, että Chesapeaken viiltäjä on jälleen liikkeellä. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
02.45
River (12)
Osa 8/8: Manan majoilla. Kotimatka alkaa järkytyksellä, kun yksi retkikunnan jäsen ammutaan kuoliaaksi. Kun muut syyttelevät pelokkaina toisiaan ja arvuuttelevat ampujaa, Jahel vetoaa Boiúnaan, kaikkien demonien jumalaan. Kuolleista herättämisellä on arvaamattomat seuraukset. 1. tuotantokausi. (41')
03.35
Kylmäverisesti sinun (16)
Lohikäärmeen metsästys. Tuiki tavallisia suomalaisia opiskelijoita löytyy surmattuna ja hukutettuna Pohjois-Ruotsin soista. Tutkimukset johtavat kansainvälisen rikollisliigan jäljille ja uudenlaiseen suomalaiseen huumekulttuuriin. Kuollut gangsteri palaa takaisin. Käsikirjoitus Harri Virtanen. Pääosissa mm. Ville Virtanen, Antti Reini, Leena Uotila, Meri Nenonen, Katariina Kaitue ja Kalle Holmberg. Vierailevina näyttelijöinä: mm. Raakel Pellonpää, Lotta Lindroos, Lauri Nurkse ja Mandy Gallen-Kallela. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. (45') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
04.35
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
06.40
Ostosruutu
07.10
Ostosruutu
07.40
Ostosruutu
08.10
Merimaili
Hangon regatta ja Oulu. Nähdään Hangon regatassa ennätysmäärä purjeveneitä ja purjehtijoita sekä veneillään Oulussa Nallikarille ja Virpiniemeen. Kotimainen veneilyohjelma. 3. tuotantokausi.
08.40
Jaksa paremmin
2/20. Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula kokee elämyksen kelluntahuoneessa. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu islanninhevosiin. Uniosiossa selviää miten levottomasti radiojuontaja Oku Luukkaisen pedissä nukutaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09.10
Henkka & Niki vs. Amerikka
Mies ja hurrikaani. Hurrikaanien runtelema New Orleans on jazzin ja hyvän ruuan mekka. Mississipin suistossa vastaan asettuu legendaarinen kokki Chef Voleo. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
09.40
Henkka & Niki vs. Amerikka
Sushi-ninja. Los Angelesin aasialaiskorttelissa Henkka & Niki hakevat oppia paikallisesta ravintolasta. Vastassa heillä on kruunattu Sushi-mestari Ken Yamada. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
10.10
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tyhjää täynnä. The Squarella menee niin huonosti, että se vaikuttaa jo työntekijöiden terveyteen. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintolassa ei käy asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
11.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Vaitelias mies. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintola Norrskensgårdenissa ei käy asiakkaita. Hän johdattaa ravintolan henkilökunnan maistamaan hirvenjuustoa, mutta kuinka heiltä sujuukaan pilkkiminen? Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
11.55
Ruotsin karmein koti
1950-luvun keittiö nykyaikaan. Catarinan keittiö on 1950-luvun kuosissaan ja siksi epäkäytännöllinen kahden lapsen yksinhuoltajalle. Keittiö on myös täynnä kaikenlaista krääsää, joka saa jopa sisustuskaksikon hämilleen. Niinpä keittiö pannaan täysin uuteen uskoon. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
12.50
Krokotiilimies
Afrikan viimeinen rajaseutu. Namibia on Afrikan kuumimpia ja kuivimpia maita, ja tässä jaksossa Steve Irwin tutkii miten alueen isot nisäkkäät ovat sopeutuneet elämään rutikuivalla aavikolla. Dokumentti. 5. tuotantokausi.
13.50
Krokotiilimies
Australialaiset suistokrokotiilit ovat maapallon hurjimpia suurpetoja, ja tässä jaksossa Steve Irwin esittelee niiden käyttäytymistä Australia Zoon eläintarhassa. Dokumentti. 5. tuotantokausi.
14.45
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
15.40
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat vastaansa sekä huippuesineitä että romua. Kirsi etsii aarteita kirpputorilta. Markku jatkaa keskenjäänyttä kaapin kunnostusta. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
16.35
Kuuluisat kuppilat
Lämäri-haaste. Adam vierailee Portsmouthissa, New Hampshiressa. Hän valmentaa paikallista legendaa Lämäri-haasteeseen, jossa syömävoimia tarvitaan. Samalla reissulla Adam tutustuu nostalgiseen Gilley's-hodariin sekä järkälemäiseen Sklarmageddon-munakkaaseen. Luvassa on maukkaita annoksia ja kannustavaa kisahenkeä. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
17.05
Kuuluisat kuppilat
Route 66. Adam Richman seuraa legendaarista Route 66 -maantietä. Matkalla pysähdytään nauttimaan tirisevästä häränpihvistä Kaliforniassa ja ihanasta erikoispehmisjäätelöstä St. Louisissa. Pääkohteena on suuri taconsyöntikilpailu Tulsassa, jossa merivoimien upseeri haluaa tehdä vaikutuksen pieneen poikaansa. Voimainkoitoksessa otetaan todellakin miehestä mittaa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
17.30
Kuuluisat kuppilat
Härkää sarvista. Tällä kertaa ollaan Kaliforniassa. Adam syö kalaa Malibussa ja tacoja Santa Barbarassa. Paikallinen fani tarttuu valtaisaan härkävoileipähaasteeseen San Luis Obispossa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
18.00
Arman ja viimeinen ristiretki (12)
Benin, voodoo-papin oppipoikana. Viidakon keskellä Armanista tulee perinteisen voodoo-papin oppipoika. Mutta valkoisen länsimaalaisen on mahdoton saada paikallisten hyväksyntää, ja Armanin on osallistuttava pyhiin, mutta verisiin rituaaleihin voittaakseen voodoo-papin kunnioituksen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
18.35
Arman ja viimeinen ristiretki (7)
Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
19.05
Panttilainaamo
Vaihtoehtoterapiaa. Rick käy ampumassa 1870-luvun Hotchkiss-tykillä. Asiakkaat myyvät elektroterapialaitetta, Wurlitzerin jukeboksia, vohvelirautaa ja sikojen öljyämislaitetta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
19.35
Panttilainaamo
Mykkä tappaja. Tällä kertaa panttilainaamoon tuodaan marmorilaatta Abraham Lincolnin hautamonumentista ja lähes 100-vuotias Chaplin-nukke. Lisäksi Rick saa ihmeteltäväkseen primitiivisen rituaalimiekan ja Weird Al Yankovicin takapuolen. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
20.00
Panttilainaamo
Hevosenleikkiä. Asiakkaat tarjoavat myytäväksi muun muassa Don Quijoten painosta 1700-luvulta, kenraali Ulysses S. Grantin piippua sekä Secretariatin hevosenkenkää, jonka alkuperää on hankala selvittää dokumentaatiosta huolimatta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
20.30
Panttilainaamo
Kuolleen miehen hattu. Kun panttilainaamoon tuodaan Lynyrd Skynyrdin entisen laulajan Ronnie Van Zantin majavannahkahattu, Rickin silmät alkavat kiiltää ja hän on valmis maksamaan hatusta paljon rahaa. Myyjällä on kuitenkin mielessään vieläkin suurempi summa, eikä kaupanhieronta suju etelävaltiolaisen letkeästi. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
21.00
Maaginen Criss Angel (7)
Silmänkääntäjien kuningas. Silmänkääntäjien kuningas -elokuvan innoittamana Criss yrittää hengenvaarallista miekkatemppua, jonka lopputulos on kiinni hänen ennustajantaidoistaan. Jos hän ennustaa väärin, hän voi saada miekan sydämeensä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38')
21.55
Metsien miehet (7)
Vene keikkuu. Brad keikuttaa Jimin venettä ikävin seurauksin. Lemare palaa kisaan haastajana. Gabe tuo työmaalle yllätysvieraan. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (43')
22.50
Villit nettivideot (12)
Hurjat kyydit. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja polkupyörällä ja Parkerin veljekset valmistavat maantiekelpoisia kopioita Tron-elokuvan valopyörästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')
23.20
Villit nettivideot (12)
Nelijalkaiset ystävät. Tässä jaksossa nähdään videoita kaikenkarvaisista lemmikeistä. Tapaamme muun muassa parkouria harrastavan ukrainalaiskoiran, potkulaudan ja keinuhevosen kyytiin nousevan amerikkalaisen bulldoggin ja taputusleikkiä leikkivät hongkongilaiskissat. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (22')
23.50
Maailman vaarallisimmat tiet (7)
Härkäjuoksu. Kuskien viimeinen tehtävä on toimittaa härkiä ja ilotulitteita Chacasin härkäjuhlille. Jokaisen tiimin taival on täynnä erilaisia esteitä, kuten keskellä tietä olevia tulipaloja, mutalätäköitä, sähkötolppia ja liian lähelle tietä rakennettuja taloja. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (43')
00.45
Australian rajalla
Karkulainen. Huumekoira kiinnostuu ranskalaisesta reppureissaajasta. Poika saapuu Australiaan lomalle, vaikka häntä odottaa seuraavana päivänä oikeudenkäynti Kanadassa. Kiinalaisnaisella on mukanaan satavuotiaita munia. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
01.15
Bullrun - kaasu pohjassa (7)
Vauhdin huumaa. Kisaajien matka jatkuu Texasista Louisianaan Dutyn kylään. Poliisit valvovat liikennettä tarkkaan, ja harva tiimi selviää ilman pysäytyksiä. Duudsonit pääsevät testaamaan Ferraria. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (20')
01.45
Eriskummalliset rikokset (7)
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27')
02.20
NCIS Los Angeles (16)
Petos. NCIS kuulee kolmen agentin kuolleen Sudanissa, ja huoli Afrikkaan palanneesta Sam Hannasta on suuri. Callen lähtee tutkimaan tilannetta paikan päälle, kun taas Kensi ja Deeks yrittävät selvittää Yhdysvalloissa, kuka vuotaa agenttien nimiä al-Qaidan tukijoukoille. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41')
03.15
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Arvostele mun illallinen Australiassa
Eläinlääkärin kutsut. Gold Coastilla asuva kanadalainen Vanessa tarjoaa illallisellaan mm. kampasimpukoita, kuvepaistia sekä paahtovanukasta inkiväärikeksien kera. Kelpaako halpa liha vieraille, ja miten käy keksien paistossa? Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Täydellinen emäntä. Alusvaatealalla työskentelevä Sheila valmistaa vaativan illallisen, johon kuuluu mm. pestotarteletteja, lammasta ja appelsiinikakkua. Syömisen lomassa vieraat saavat tutustua hänen myyntituotteisiinsa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
10.00
Arvostele mun illallinen Australiassa
Aussi-ikoneita. Versacen tuotteilla kotinsa täyttäneen Anitan menun kaalikääryleet, kana-pithivier ja sokerikynät ovat vieraille ihan uusia tuttavuuksia, mutta illan viihde on periaustralialaista. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
10.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Surffarin tiki-juhlat. Rento Lachlan luottaa menussaan mereneläviin ja trooppisiin aineksiin. Hänen tiki-baarinsa antimet pitävät vieraat tyytyväisinä, vaikka ruokaa joutuisi välillä odottamaankin. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11.00
Arvostele mun illallinen Australiassa
Koomikon kriitikot. Warren joutuu maistamaan omaa lääkettään, kun vieraat löytävät valituksen aihetta milloin mistäkin. Luvassa on mm. lohta, possunfileetä, juustokakkua ja lauluesitys. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11.30
Tomin keittiö
Kalaa aasialaisittain chao plu -lehdillä. Tomin illan vieraina ovat aasialaisiin erikoisuuksiin keskittyvän ruokapuodin pitäjät. Tarjolla savustettua kalaa chao plu -lehdillä, häränrintaa mustaviinietikkakastikkeella ja karamellisoituja banaaneja. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
12.00
Nigellan uudet herkut
Juhlitaan joukolla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Nigella järjestää ystävilleen pikkujoulut. Vieraita hemmotellaan kalkkunalihapullilla, pikkumakkaroilla, halloumi-punajuuritaskuilla ja inkiväärikakulla. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
12.35
Leila leipoo
Jäätelön juhlaa. Leila taikoo erilaisia jäätelöherkkuja: mascarpone-juustokakkua, mango-semifreddoa ja avokadosorbettia. Leipuri David esittelee hyödyllisiä leiväntekovälineitä. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
13.05
Olet mitä syöt
Sinkkuäiti ja -poika. 40-vuotias Jenny ja hänen 18-vuotias poikansa Jason ovat molemmat ylipainoisia ja sinkkuja. Sekä äiti että poika ovat menettäneet ylipainon myötä elämänilonsa ja itseluottamuksensa. Gillian yrittää saada heidät laihtumaan ja valaa heihin uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
13.35
Olet mitä syöt
Juksaava Joe. Joe on nelikymppinen perheenisä, joka syö kolmen hengen edestä. Vaimo ja tytär ovat huolissaan hänen terveydestään. Gillianin tultua apuun Joe yrittää kuitenkin lyödä koko laihdutuksen leikiksi ja jatkaa huonoja tapojaan. Saako Gillian hänet ottamaan laihdutuksen tosissaan? Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
14.05
Olet mitä syöt
Luovuttanut luistelija. 35-vuotias Nicki Philips oli ennen huippuluistelija, mutta nykyään hän painaa 127 kiloa eikä liiku yhtään. Joskus Nicki haaveilee vielä jäälle paluusta, mutta hän tuntuu menettäneen uskonsa sen suhteen. Gillian tulee selvittämään, mikä on saanut entisen huippuluistelijan luovuttamaan. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
14.35
Olet mitä syöt
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
15.05
Huikeat kakut
Los Angelesin kakkupaineet. Los Angelesissa ulkonäkö on tärkeää, siis myös kakkujen ulkonäkö. Hinnalla ei ole väliä, kunhan kakku on hieno. Kaliforniassa myös uskotaan unelmiin. 26-vuotias Melody aikoi opettajaksi, mutta innostui kakuista. Abby taas aloitti kakkujen teon harrastuspohjalta. Kummatkin omistavat nyt menestyvän konditorian, jossa tehdään upeita kakkuja. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
16.00
Kirsi ja himoshoppaajat
Jenni osoittaa rakkauttaan ostamalla miehelleen ja pienelle tyttärelleen tavaroita. Kotiäiti kuluttaa kauppakeskuksissa ja verkkokaupoissa niin omat kuin miehensäkin rahat eikä pahan päivän varalle jää mitään. Kykeneekö Jenni karsimaan turhaa kulutustaan ja laittamaan rahaa säästöön? Löytääkö hän uusia tapoja osoittaa rakkautta? Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
17.00
Taste
Ensimmäiset maistiaiset, osa 1/2. Karsinnat alkavat, ja tuomarit Nigella, Anthony, Ludo ja Malarkey saavat eteensä ensimmäiset annokset. Toiveikkaiden kokelaiden joukossa ovat muun muassa Charlie Sheenin henkilökohtainen kokki Khristianne ja juutalaiseen ruokaan perehtynyt kotikokki Jeanette. Sokkomaistiaisissa voi hyvin pärjätä harrastelijakin, sillä vain maku ratkaisee. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
18.00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Marko viimeistelee luksusjahdin. Tässä jaksossa Marko ottaa meidät mukaansa Välimerellä seilaavalle luksusjahdille, jonka sisustuksen hän on toteuttanut. Laiva on täynnä uniikkeja ratkaisuja, joista soutuveneen omistajat voivat vain uneksia. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
19.00
Suomen kaunein mökki
Suomen kaunein mökki 2014 tittelin voittaja selviää! Saamme myös tietää mitkä kolme mökkiä saivat katsojilta eniten ääniä. Vierailemme myös Kalajoella tutustumassa kesällä avattaviin loma-asuntomessuihin. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40')
20.00
Supermarjo ja tytöt 2
Marjon järjestämä Hämeen neito -kilpailu ratkeaa tavalla, joka hämmentää joitakin osallistujia. Marjo testaa vauhtiaan rullahiihtokilpailuissa. Blaze ja Lamourettes jakavat tanssilattian yhteiskeikalla. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (40')
21.00
Maailman övereimmät juhlat (S)
Elämä opettaa. Suurin osa kiertolaislapsista jättää koulun kesken. Pojat menevät töihin, ja tytöt opettelevat huolehtimaan kodista. 16-vuotias Casa on poikkeus, ja hän pääsee lukion tanssiaisiin. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (47')
22.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Elina on neljän lapsen äiti, joka on viime vuodet panostanut perheensä hyvinvointiin ja unohtanut itsestään huolehtimisen. Nuorimmaisen imettäminen ei ole este, kun Elina tarttuu laihdutushaasteeseen, tavoitteenaan reippaampi olo ja koko perheelle terveelliset elämäntavat. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
23.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Jarna tekee pääosin yötyötä ravintolassa ja elää voileivillä. Jarna ei halua pelkästään laihtua, vaan hän haluaa lihaksikkaan vartalon ja haaveilee joskus vielä osallistuvansa fitness-kilpailuun. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
00.00
Elokuva: Kohtalokas suhde (12)
(A Woman's Rage/USA 2008). Trilleri kolmekymppisestä Allisonista (Cynthia Preston), joka rakastuu silmittömästi komeaan Brianiin (Cameron Bancroft). Kun mies lopettaa suhteen ja ryhtyy tapailemaan toista naista, Allison alkaa hautoa julmaakin julmempaa kostoa. Pääosissa: Cynthia Preston, Cameron Bancroft, Brandy Ledford, Alex House. Ohjaus: Robert Malenfant. (90')
01.50
Ringer (12)
Syntymäpäivä. Bridget ja Andrew lähtevät viikonloppulomalle juhlimaan Siobhanin syntymäpäivää. Asiat mutkistuvat, kun paikalle saapuvat myös riitaisat Butlerit ja salaisuudet alkavat paljastua. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40')
02.35
Supertähtien siivellä
Katy Perryn perässä. Huippusuosittu Katy Perry päästää Hollywood-bloggari Perez Hiltonin tutustumaan maailmaansa musiikkivideon kuvauksissa ja kiertueella. Perez matkustaa Katyn perässä Skotlantiin asti ja saa nähdä, millaista on maailmaa kiertävän poptähden elämä. Amerikkalainen sarja. (43')
03.30
Ennustaja-TV