Ohjelmat

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Ostosruutu
07.30
Ostosruutu
08.00
Unelmamökki
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
08.30
Jaksa paremmin
Viime jaksossa tavattu 218 pitkä Sami Eerola kuulee uniasiantuntijalta millainen patja on hänen kokoiselleen sopiva. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu kasvoklinikkaan sekä harjoittelee ihmissuhdetaitoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09.00
Ruotsin karmein koti
Poikamiesboksi yhteiseksi kodiksi. Pim on aikeissa muuttaa poikaystävänsä Magnusin kanssa yhteen Magnusin nykyiseen asuntoon, mutta asunto on täyskaaos. Simon ja Tomas tulevat Pimin apuun ja selvittävät sotkun rakentajien ja siivoojien avulla. Selvitettävänä on muun muassa eteisen kenkien ja postin sekamelska. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
10.00
SM-liigan viikkomakasiini
Tähtipelaajien kesäharjoituksissa. Viikkomakasiini jatkaa valmistautumistaan kauteen ja vierailee harjoituksissa, jossa vilisee suomalaisia huippukiekkoilijoita. Millaisin ajatuksin Minnesota Wildin Mikael Granlund seuraa alkavaa Liiga-kautta? Viikkomakasiini listaa Liigan kovimmat tulijat ja paljastaa tryout-pelaajat tuntemukset.
10.30
Nelonen Pro: Moor Gääs
Saksan MM-rallin dramaattiset käänteet. Hyundai otti historiallisen kaksoisvoiton Saksan MM-rallissa dramaattisten käänteiden jälkeen, sen jälkeen kun Jari-Matti Latvala ajoi ulos johtopaikalta. Speedwayn MM-sarja jatkui Latvian Rigassa. Nascar tajosi jälleen kuumia tilanteita 500 kierroksen kilpailussa. Urheiluohjelma.
11.00
Huvila & Huussi
Muusikko Veeti Kallion ja hänen kumppaninsa Jennin kesämökin sisäremontti on jäänyt kesken. Pariskunnan aika on mennyt puutarhan remontointiin ja mökki haluttaisiin myös saada vauhdilla valmiiksi, Anita pääsee suunnittelemaan mökin kaikki huoneet uudelleen. Loppujuhlissa nautitaan Meri-Tuulin kesäisestä ja monipuolisesta salaattibuffetista. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
12.00
Dr. Phil (7)
Malttinsa menettäneet. Dr. Philin vieraiden, Staceyn ja Stephenin, naimisiinmeno on jäissä Stephenin kontrolloivuuden takia. Vieraina ovat myös Kim ja Chris, joiden avioliittoon on tullut säröjä Kimin huomattavan laihtumisen myötä. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
12.55
Merieläinten pelastajat
Inspiroivat ystävämme. Dennis-manaatti ajautuu pohjoisen kylmiin vesiin, ja pelastajat rientävät apuun. Harvinaisen eläimen tarina inspiroi 13-vuotiasta tyttöä ennennäkemättömällä tavalla. Nuori Jax-delfiini toimii puolestaan tärkeänä innoittajana taisteluissa loukkaantuneille sotilaille. 2. tuotantokausi. (20')
13.25
Hotellit haltuun
Partridgen perhe. Partridgen perhe pyörittää pientä hotellia Länsi-Walesissa. Nyt asiakaskato, kasvavat velat ja huono palaute ovat ajaneet heidät epätoivon partaalle. Apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi, joka keksii suunnitelman yrityksen pelastamiseksi. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42')
14.25
Hotellit haltuun
Vanha yrmy. Yrmeä vanha mies David pyörittää pikkuhotelliaan Englannin kauniilla järviseudulla. Paikalla olisi hyvät puitteet majoittaa lomailevia perheitä, mutta Davidin täytyisi ensin pystyä joustamaan tiukoista säännöistään ja opetella olemaan mukava isäntä. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42')
15.25
Suhdekoukerot (7)
Aarrejahti. Jeff järjestää kaikkien aikojen aarrejahdin lepytelläkseen mykkäkoulua pitävää vaimoaan. Harmi vain, että ensimmäinen vihje menee perusteellisesti pieleen. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (20')
15.55
Vaihdokkaat (S)
Mitä kukin haluaa. Daphne saa tietää Bayn ja Emmettin suhteesta, ja Emmett pähkäilee, kumman tytön kanssa hänen olisi parempi olla. Bayn biologinen isä ilmestyy yllättäen kuvioihin, eikä Bay tiedä, miten häneen suhtautua. Regina pohtii oman salongin perustamista. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (40')
16.55
Hurja painonpudotus UK
Suklaata stressiin. Clairesta on tullut sivustakatsoja, eikä hän pysty osallistumaan poikansa leikkeihin. Poikakin alkaa kiinnittää asiaan huomiota. Painonpudotus alkaa hyvin, mutta tiukka aikataulu stressaa liikaa. Claire turvautuukin vanhaan tapaansa. Uskaltaako Claire päästää irti ja hypätä vapauteen? Englantilainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')
17.55
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Ravintola Lohikontti Parikkalassa on kahden huonoissa väleissä olevan omistajan kiistankapula. Yrittämisestä on tullut pakkopullaa ja paikka on jämähtänyt menneille vuosikymmenille. Ruokalistan uudistamiseen ei ole riittänyt energiaa kun kaikki aikaa kuluu kyräilyyn ja torailuun. Sukula istuttaa omistajat saman pöydän ääreen ja pakottaa heidän kohtaaman ravintolan suurimman ongelman, eli toisensa. Solmut avautuvat ja Lohikontista saadaan yhteisellä tarmolla niin ruokalistaltaan kuin ilmapiiriltäänkin asiakkaita miellyttävä maukas kalaravintola. 2. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan uusia tiloja. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Hauskat kotivideot
Tapaamme oman elämänsä pyykkimuijan ja tutustumme yritykseen nimeltä Hannibalin Autovuokra Oy sekä niin sanottuun Jekku-Letkuun. Kotimainen viihdeohjelma. 24. tuotantokausi. (38')
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Forrest Gump (12)
(Forrest Gump/USA 1994). 13 Oscar-ehdokkuudella huomioitu ja kuusi Oscaria (mm. paras elokuva, paras ohjaus, paras käsikirjoitus) voittanut elokuva hyväsydämisestä Forrest Gumpista (Tom Hanks), joka tarkkailee maailmaa omintakeisella tavallaan ja sotkeutuu kuin sattumalta mukaan lukuisiin maailmanhistoriaa määrittäviin tapahtumiin. Gumpin koskettavassa elämässä ovat vuorotellen läsnä muun muassa Vietnamin sota, Elvis, presidentti Nixon ja omintakeinen kalabisnes. Tom Hanks voitti pääroolistaan sekä Oscarin että Goden Globe -palkinnon. Pääosissa: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Sally Field, Mykelti Williamson, Michael Conner Humphreys. Ohjaus: Robert Zemeckis. (136')
23.55
SM-liigan viikkomakasiini
Tähtipelaajien kesäharjoituksissa. Viikkomakasiini jatkaa valmistautumistaan kauteen ja vierailee harjoituksissa, jossa vilisee suomalaisia huippukiekkoilijoita. Millaisin ajatuksin Minnesota Wildin Mikael Granlund seuraa alkavaa Liiga-kautta? Viikkomakasiini listaa Liigan kovimmat tulijat ja paljastaa tryout-pelaajat tuntemukset.
00.25
Nelonen Pro: Moor Gääs
Saksan MM-rallin dramaattiset käänteet. Hyundai otti historiallisen kaksoisvoiton Saksan MM-rallissa dramaattisten käänteiden jälkeen, sen jälkeen kun Jari-Matti Latvala ajoi ulos johtopaikalta. Speedwayn MM-sarja jatkui Latvian Rigassa. Nascar tajosi jälleen kuumia tilanteita 500 kierroksen kilpailussa. Urheiluohjelma.
00.55
Poliisit - kotihälytys (12)
Lapsi kateissa. Seuraamme Pian ja Mikan vuoroa Lahdessa. Alaston mies on nähty juoksemassa lähiön reunamilla. Kerrostalon porrastasanteelta löytyy kuollut mies. Pariskunta epäilee, että heidän asuntoonsa on ammuttu. Pikkutyttö katoaa kesken pyöräilyhetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 2. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
01.55
NCIS Rikostutkijat (12)
Uhka taivaalta. Terroristi Benham Parsa on saanut haltuunsa Angelus-tiedustelulennokin, jota hän aikoo käyttää terrori-iskuihin Yhdysvaltojen maaperällä. Vierailijana Susanna Thompson (Vielä kerran, Arrow). Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (41')
02.55
Virta (12)
Dragon. 18-vuotias Mia Koponen pitää yliopistoon pääsynsä kunniaksi kattobileet. Bileet päättyvät järkytykseen, kun illan emäntä putoaa katolta. Onko kyseessä onnettomuus, itsemurha vai henkirikos? Kuoleman taustalta paljastuu nuorten keskinäisiä kaunoja, vihaa ja mustasukkaisuutta. Myös Virran tytär Janina näyttää sotkeutuneen tapahtumiin. Käsikirjoitus JP Siili ja Juha Jokela (Leo Viirretin alkuperäisaiheen pohjalta). Ohjaus: JP Siili. Kotimainen dekkarisarja. 1. tuotantokausi. (43')
03.55
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
07.45
Ostosruutu
08.15
Ostosruutu
08.45
Ostosruutu
09.15
Merimaili
Uiva venenäyttely ja Lappeenranta. Vieraillaan Helsingin uivassa venenäyttelyssä ja tutustutaan Kansainväliseen 5m eli Vitonen-purjeveneluokkaan sekä veneillään AMT 230 DC -moottoriveneellä Lappeenrannassa. Kotimainen veneilyohjelma. 3. tuotantokausi.
09.45
MasterChef Australia
Katalonialainen kalapata. Mestarien oppitunnilla valmistetaan muun muassa katalonialaista kalapataa, helppoa kurpitsakeittoa ja herkullisia kirsikkatorttuja sekä opitaan keittämään kananmuna täydellisesti. Erikoisvieraaksi saapuu ravintoloitsija ja kokki Frank Camorra. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
10.40
MasterChef Australia
Leiriviikko alkaa. Barossan leiriviikon ensimmäisenä päivänä joukkuekisassa paloitellaan karitsanruho. Hävinnyt joukkue taistelee toisiaan vastaan valmistamalla herkkuja karitsanlihasta. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
11.35
Krokotiilimies
Krokotiilimiehen tunnustuksia. Tässä erikoisjaksossa Steve Irwin kertoo avoimesti työstään, perhe-elämästään ja kohua herättäneistä tempauksistaan. Myös hänen perheenjäsenensä ja työtoverinsa kertovat mietteitään. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
12.35
Rekkakuskit jäällä
Dalton iskee takaisin. Ray ja Hugh kisaavat lastilistan herruudesta ja innostuvat ajamaan kilpaa Haul Roadilla. Gregin reissu kulkee vastoinkäymisestä toiseen. Jack ajaa työntöautoa jättilastin takana, mutta ässän aikataulut eivät tahdo millään mennä yksiin saattueen muiden kuskien kanssa. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (43')
13.30
Rekkakuskit jäällä
Saattue helvettiin. Kuskit lyöttäytyvät yhteen ja muodostavat saattueen, joka rahtaa tarvikkeita jäätietä pitkin syrjäiseen Nuiqsutin kylään. Myrsky viivästyttää reissua Prudhoe Bayssa ja kuskeilla on aikaa tutustua toisiinsa paremmin. Nuiqsutissa kuskit pääsevät kunniavieraiksi perinteiseen potlatch-seremoniaan. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (42')
14.25
Talent USA
Tuulisen kaupungin tähtiä. Tällä kertaa koe-esiintymisiä katsellaan Chicagossa. Tuomaristoa ja yleisöä ihastuttavat esimerkiksi 5-vuotias cheerleader, yksipyöräisellä jongleeraava nainen ja sotilaiden vaimojen muodostama kuoro. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (41')
15.20
Pomo piilossa
Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
16.15
Metsien miehet (7)
Kultakaivos. Shelby löytää aarteen kotinsa läheltä. Jimmy jättää haikeita jäähyväisiä. Joey ja Coatsy pääsevät toisenlaisiin metsätöihin. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (43')
17.10
Mahdoton illallinen
Robert treffeillä. Tämänkertainen haaste sijoittuu pikadeittailun ihmeelliseen maailmaan. Sähäkkä treffitehtävä ei pidä sisällään pelkästään ruoanlaittoa, vaan Robert joutuu myös auttamaan sievää sinkkuneitoa mielitietyn löytämisessä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
18.05
Maailman parhaat kalapaikat
Texas. Tällä kerralla Robson Green ottaa mittaa Texasin kovimmista kalamiehistä. Koukkuun jää muun muassa alligaattoriluuhaukia, isobasseja ja haita. Lisäksi Robson työskentelee ravustusaluksella ja kalastaa Meksikonlahden öljynporauslauttojen luona. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi.
19.00
Anthony Bourdain maailmalla
Joulun erikoisohjelma. Anthony Bourdain yrittää piristää synkkää jouluaan eri maiden jouluruokien avulla. Makumatkakohteina ovat mm. Katalonia, Itävalta, Italia ja Englanti. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
20.00
Anthony Bourdain maailmalla: Suomi-jakso
Suomi. Anthony Bourdain tutustuu Sami Yaffan opastuksella suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin peruspilareihin: saunaan, viinaan ja makkaroihin. Lisäksi herkutellaan hienossa ravintolassa, mummon keittiössä ja nakkikioskilla. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
21.00
MasterChef USA
Herkkupihviä ja linnunlihaa. Kilpailijat valmistavat herkullisia pihviannoksia T-luupihvistä. Sen jälkeen varastossa käy kaakatus, kun jokainen saa pudotushaasteessa käsiteltäväkseen erilaisen linnun. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (39')
22.00
Vuorien sankarit (7)
Erämaan kutsu. Sarja jatkuu. Uudet 2. tuotantokauden jaksot. Sarja seuraa Amerikan takamailla asuvien miesten elämää. Karuilta vuoristoseuduilta löytyy yhä sankareita, jotka kalastavat, metsästävät ja kasvattavat karjaa selviytyäkseen ja elättääkseen perheensä karuissa erämaaolosuhteissa. Amerikkalainen sarja. (42')
23.00
Australian rajalla
Vihainen mies. Virkailijat haluavat kysellä brittimieheltä vanhasta väkivaltarikoksesta, mutta miehen pinna on vaarallisen kireällä. Tullipostissa läpivalaisu paljastaa mielenkiintoisia dokumentteja. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
23.30
Villit nettivideot (16)
Käytännön pilat. Tarjolla on käytännön pilojen kerma. Poliiseja pissitetään vesipullolla, agentti on liikkeellä kaupoissa ja muista: älä päästä ketä tahansa kotiisi. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (25')
00.00
Villit nettivideot (16)
Kahelit kaahailijat. Netissä liikkuu monenlaista kaahailijaa mitä ihmeellisimmillä vekottimilla. Parhaimmat suoritukset ja pahimmat kahelit on koottu valmiina nautittavaksi annokseksi. Mukana mm. pusertunut pyöräilijä ja laihtunut Lamborghini. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (23')
00.30
JIM D: 9/11 - päivä, joka muutti maailman (12)
JIM D: 9/11 - päivä, joka muutti maailman, osa 1 (. New Yorkin ja Washingtonin poliittiset päättäjät, poliisi- ja sotilasjohto sekä pelastusviranomaiset kertovat hetki hetkeltä, miten USA:ta ja koko maailmaa ravisuttaneet terrori-iskut koettiin ja millaisiin toimiin niiden takia ryhdyttiin. Kaksiosaisen dokumentin ensimmäinen jakso keskittyy neljän kaapatun lentokoneen liikkeisiin ja iskujen aiheuttamaan tuhoon, pelkoon ja hämmennykseen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (46')
01.30
Huima konttihuutokauppa
Matt liekeissä. Matt aikoo ostaa kaikki kontit muiden yrittäessä harata vastaan. Konteista paljastuu alkoholijuomia, armeijan ylijäämävarusteita, kylpylätuotteita ja grillejä. Saavatko muut Mattin aisoihin, ja kuka jää eniten voitolle? Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
02.00
Huima konttihuutokauppa
Autokauppoja. Uzi ja Shlomi ottavat ison riskin ja huutavat itselleen kaksi autoa. He voivat tehdä enemmän voittoa tai tappiota kuin koskaan aiemmin. Lisäksi konteista paljastuu tikibaarin kalusteita, golfkentän hoitamiseen tarkoitettuja koneita ja bändikamoja. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (21')
02.30
Huipputatuoija haussa
Pilatut päät. Tällä kertaa kilpailijat maalaavat autoja ja tekevät tribaalitatuointeja. Välit alkavat kiristyä, kun tietyt kisaajat näyttävät aina epäonnistuvan. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (39')
03.25
Mestariampuja
Villin lännen malliin. Kova kisa Mestariampujan tittelistä ja 100 000 dollarin palkinnosta käynnistyy vaativalla tavalla, kun ensimmäisen pudotuskisan osallistujat saavat käsiinsä 1800-luvun klassikkokiväärin ja joutuvat tositoimiin keskelle villin lännen maisemia. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (40')
04.15
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Fashion Star
Huippumuotia ja massamuotia. Jäljellä on 11 kilpailijaa. Heidän tehtävänään on suunnitella kaksi vaatekappaletta, joista toinen edustaa huippumuotia ja toinen massamuotia. Vaatteilla pitää olla jotakin yhteistä, mutta niiden on toimittava myös omillaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
10.00
Pikakurssi kodinostoon
Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
10.30
Lapsiperheen taloprojekti
Sataa sataa ropisee. Brykien remonttipainajainen jatkuu. Rankkasateet aiheuttavat kellariin taas tulvan, ja se tulee kalliiksi. Gregin tee-se-itse-projekteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. 1. tuotantokausi. (22')
11.00
Himosiivoojat New Yorkissa
Vintagea Villagen tyyliin. New Yorkin Greenwich Villagessa asuva Paul nukkuu mieluummin lattialla koiransa kanssa kuin luopuu vuosien aikana keräämistään merkkivaatteista. Nina ja Michael yrittävät takoa järkeä Paulin päähän, mutta onnistuvatko he saamaan tarpeeksi rahaa kasaan uutta sisustusta varten? Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')
12.00
Kodikkaasti vuokralla
Inspiroiva asunto freelancerille. Louisa on nuori freelance-bloggaaja, joka työskentelee kotona. Nykyinen asunto ei tarjoaa riittävästi inspiraatiota kirjoitustyöhön, joten Louisa etsii nuorekasta uutta kotia, joka sopisi niin työskentelyyn kuin vieraiden kestitsemiseenkin. Koiranomistajana hän arvostaa myös hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Freelancerin on vakuutettava asunnon omistaja maksukyvystään ja sopivuudestaan vuokralaiseksi. Amerikkalainen lifestylesarja. 4. tuotantokausi.
12.30
Kodikkaasti vuokralla
Nuorenparin tilava koti. Shai ja Britt etsivät uutta kotia läheltä nykyistä asuinaluettaan. Pariskunta järjestää mielellään illalliskutsuja, joten uudessa asunnossa pitäisi olla paljon tilaa ruuanlaittoon. Shai tarvitsee myös oman työtilan, ja koiranomistajina nuoripari toivoisi myös omaa ulkoaluetta. Tarjolla on erilaisia kohteita design-kodeista vanhempaan asuntoon, jonka kellaritilan kunnostus aiheuttaa päänvaivaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 4. tuotantokausi.
13.00
Sarahin talo
Olohuone. Sarah suunnittelee olohuoneen sisutuksen. Vaikka talo on uusi, olohuoneeseen luodaan tuulahdus menneen ajan loistoa. Värimaailma löytyy violetin eri sävyistä. 4. tuotantokausi. (19')
13.30
Unelmien talo
Molemmat pariskunnat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14.00
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
15.00
Kotikokkien taistelu
Ankkaa ja kookosriisiä. Kokkausvuorossa on toista kertaa tieteilijäpariskunta Emma ja Andrew. He valmistavat vietnamilaista salaattia, ankkaa ja wontonkeittoa sekä kookosriisiä trooppisella salsalla. 3. tuotantokausi.
16.00
Häähullut (S)
Huntuharmeja. Gloria haluaa palauttaa helmiä tiputtelevan huntunsa. Törkyturpa Tricia ei hyväksy sulhasensa itselleen valitsemaa sormusta. 8. tuotantokausi. (42')
17.00
Huvila & Huussi
Muusikko Veeti Kallion ja hänen kumppaninsa Jennin kesämökin sisäremontti on jäänyt kesken. Pariskunnan aika on mennyt puutarhan remontointiin ja mökki haluttaisiin myös saada vauhdilla valmiiksi, Anita pääsee suunnittelemaan mökin kaikki huoneet uudelleen. Loppujuhlissa nautitaan Meri-Tuulin kesäisestä ja monipuolisesta salaattibuffetista. 5. tuotantokausi. (41')
18.00
Beverly Hillsin lastenhoitajat (S)
Tukkanuottasilla. Kristin järjestää Scottin leikkimään perheen ainoan pojan kanssa, mutta myös yksinhuoltajaäiti Cindy kiinnostuu komeasta lastenhoitajasta. Amber ja Lucy ottavat yhteen Lucyn syntymäpäivillä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
19.00
Tanssin superäidit
Vilunkipeliä. Maddie ja Kendall saavat esitettäväkseen dueton Greensboron kisoissa, mutta Melissaa se ei miellytä. Hän puhuu yhdelle yhtä ja toiselle toista, ja siitäkös soppa syntyy. Jill puolustaa leijonaemon lailla Kendallia, kun Abby jatkaa Maddien suosimista. Äidit myös siivoavat Abbyn autotallia, ja sieltäpä löytyykin aarteita. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (41')
20.00
Scandal: Erikoisjakso (12)
Salaisuudet paljastuvat. SARJA PALAA RUUTUUN. Kello 20 nähdään erikoisjakso, jossa kerrataan sarjan aiempia tapahtumia, ja uudet jaksot alkavat kello 21. Erikoisjakso, jossa kerrataan ensimmäisen ja toisen kauden tärkeimpiä juonenkäänteitä Olivian ja hänen tiiminsä osalta. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40')
21.00
Scandal (7)
Ongelma ratkaistu. UUDET JAKSOT ALKAVAT. Kolmas tuotantokausi alkaa. Olivia joutuu mediamylläkän keskelle, kun joku kertoo medialle, että hän on presidentti Grantin rakastaja. Olivian isä ja Cyrus tarjoavat kumpikin apuaan, mutta voiko hän luottaa keneenkään? Presidentti ehdottaa omaa ratkaisuaan, mikä ei miellytä Mellieä. Amerikkalainen draamasarja. (41')
22.00
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
23.00
Greyn anatomia (12)
Sinnikkyyttä. Derek usuttaa Richardin ja Owenin kilpailemaan siitä, kumpi saa leikata vaativan kasvaimen. Bailey valmistautuu treffeihin Benin kanssa. Mark yrittää opetella aikuismaisempaa tapaa tutustua naiseen. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41')
00.00
Greyn anatomia (12)
Itsemurha ei tee kipeää. Kuolinapua pyytävä potilas saa Owenin muistamaan rankan kokemuksen Irakissa. Calliellä ja Arizonalla on erilaiset käsitykset heidän yhteisestä tulevaisuudestaan. Richard yrittää sopeutua rooliinsa kirurgina. Vierailijoina Sarah Drew (Everwood) ja Sara Gilbert (Roseanne, Teho-osasto). Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41')
01.00
Nashville (12)
Tuhma tyttö. Scarlett kiidätetään yksityissairaalaan, jossa hän ahdistuu entisestään. Kaikki syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Juliettea harmittaa, koska Scarlett tukeutuu ahdingossaan Averyyn. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
02.00
Ennustaja-TV