Ohjelmat

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Beverly Hillsin lastenhoitajat (S)
Kausi 1. Jakso 8/10. Diivojen taisto. Diivojen taisto. Kristin ja Amber eivät mahdu samoille syntymäpäiville. Maggie paimentaa vilkkaita kaksostyttöjä, ja golfin makuun päässyt Justin matkustaa San Diegoon. Amerikkalainen realitysarja. (42')
10.00
Olet mitä syöt
Kausi 2. Jakso 9/17. Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. (24')
10.30
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 9/13. Hiihtoa ja valkeita hiutuvia. Koko perhe lähtee pohjoiseen rentoutumaan. Sisarukset kisaavat pujottelussa. Häviäjä joutuu toisen työmaalle siivoamaan. Dan kärsii laattaostoksilla, ja Nikki saa ympäristöviranomaiset kimppuunsa.
11.00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 10/13. Sinkkutytön unelma. Ensiasuntoa etsivä Ariana haluaa kodin, jonka voi remontoida mieleisekseen. Se ei ole ongelma, kun isä omistaa remonttifirman. Mutta olisiko muuttovalmis koti sittenkin parempi? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11.30
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 2. Jakso 7/10. Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')
12.00
Jutta ja superdieetit
Kausi 1. Jakso 10/10. Jutan uuden vaateliikkeen avajaisbileet Helsingissä vilisee julkkisvieraita. Puolen vuoden treeni huipentuu fitnessin MM-kisoihin Serbian Novi Sadissa. Kisojen jälkeen pitkään tiukalla dieetillä ollut Jutta palkitaan herkuilla. Kotimainen realityohjelma. (22')
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 42/48. Kulttuuri-illallinen. Grilliteemaviikon toista illallista emännöi oppaana työskentelevä Sonja. Hän on oikea kulttuuri-ihminen. Sonja tarjoaa vierailleen halloumia kasvisten ja salaatin kera, peuraa ja lampaansatulaa sekä hedelmävartaita. Maistuvatko vieraille nämä kunnolla käristetyt annokset? Ruotsalainen ruokaohjelma.
13.00
Hulluna leivontaan
Kausi 1. Jakso 2/10. Kakut juhliin. Eric Landard näyttää, miten tehdään juhlava genovalainen täytekakku, ja opettaa oxfordilaista perhettä leipomaan suklaa-praliinitäytekakun. Eric menee myös lehtikuvauksiin ja tekee kakun, jonka inspiraationa ovat kuninkaalliset häät. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
13.30
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 11/16. Velkaantunut vaimo. 25-vuotias Ashley ei häpeile satsata itseensä. Hän käyttää kauneushoitoihin, shoppailuun ja juhlimiseen sekä omat että aviomiehensä Scottin rahat. Scottin sisar on kyllästynyt kälynsä toimintaan ja pyytää Gailin laittamaan Ashleyn ruotuun. Ashleyn on kuitenkin vaikea ymmärtää, että hän ajaa törsäämisellään avioliittonsa karille. Amerikkalainen realitysarja.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 1/18. Diivoja kerrakseen. Iso seurue saattaa unohtaa morsiamen mielipiteen kokonaan. Joskus seurueen diivana toimii ystävä, joskus taas morsiamen oma äiti. Mitä tapahtuu, kun morsiamen äiti ei aikanaan saanut täydellistä hääpukua? Amerikkalainen lifestylesarja.
14.30
Illallissota
Kausi 3. Jakso 3/13. Sulosointuja ja melusaastetta. Tänään Illallissodassa kuullaan sulosointuista laulua, mutta myös sähköveitsen surinaa ja kännykän pirinää, mikä saa tuomarit hermoromahduksen partaalle. Pöytään kannetaan toinen toistaan herkullisempia jälkiruokapiiraita, mutta alku- ja pääruoissa on toivomisen varaa. Kanadalainen sarja.
15.30
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 10/32. Hiljaisuutta!. Irakista kotiin palannut sotilas kärsii vaikeasta traumaperäisestä stressihäiriöstä, eikä voi oireita pahentavan melun takia asua kotonaan perheensä kanssa. Rakennustiimin tehtävänä onkin rakentaa sotilaalle rauhallinen koti, jonne hän voi vihdoin palata. Amerikkalainen sarja.
16.30
Olet mitä syöt
Kausi 2. Jakso 10/17. S niin kuin suklaa. Jo Cotton on 35-vuotias kiireinen uranainen. Työkseen hän toimii suklaaherkkujen sisäänostajana, joten Gillian saa eteensä todellisen haasteen, kun Jo pitäisi vieroittaa suklaasta. Englantilainen realitysarja. (23')
17.00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kausi 2. Jakso 9/16. Tällä viikolla Kaisa hakee myyntiin upeasti sisustetun, rustiikkisen kohteen Inkoosta. Lisäksi hän tutustuu kolme vesivahinkoa kokeneeseen kohteeseen Vantaan Korsossa. Teuvo taas keskittyy sisustamaan Kaisan uutta työhuonetta. Kotimainen realitysarja. (43')
17.55
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 3. Jakso 3/10. Ayse on kampaaja ja kahden lapsen äiti. Töissä tulee syötyä huonosti ja kotona maistuu usein valmisruoka. Liikuntaa harrastava Ayse on huomannut, että liikakilot vaikuttavat selvästi jaksamiseen ja elämän laatuun. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
18.55
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 11/32. Tervetuloa kotiin, ylikersantti!. Ty tiimeineen on paiskinut hommia koko viikon rakentaessaan traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivälle sotaveteraanille ja tämän perheelle ikioman kodin. Pystyykö perhe vihdoin muuttamaan yhteen kolmen vuoden erillään asumisen jälkeen? Amerikkalainen sarja.
19.55
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2. Jakso 9/18. Miestä ei voi muuttaa, eikä naisenkaan muuttaminen helppoa ole. Mutta rakkaus saa ihmeitä aikaan. Amerikkalainen komediasarja. (25')
20.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 31/40. Ville lähtee etsimään Sinkkulaivalta vaaleaa, sinisilmäistä ja muodokasta naista, mutta toki kaikki muutkin vaihtoehdot käyvät. Kotimainen realitysarja. (21')
22.00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 49. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
23.00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 30/40. Tänään laivaan nousee laulua ja tanssia rakastava Janika, joka on ottanut pelastusrenkaakseen kaverinsa Ninnin. Kotimainen realitysarja. (21')
23.30
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2. Jakso 9/18. Miestä ei voi muuttaa, eikä naisenkaan muuttaminen helppoa ole. Mutta rakkaus saa ihmeitä aikaan. Amerikkalainen komediasarja. (25')
00.05
Kieroilevat kaunottaret (S)
Kausi 1. Jakso 7/9. Huoli Ledgerista. Miranda vire Ledgerin puheterapeutille, koska on huolissaan tämän viivästyneestä puheenkehityksestä. Emily ja Nicole lähtevät Birminghamiin myymään Swankin tuotteita uskollisille asiakkaille. Amerikkalainen realitysarja. (40')
01.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 3. Jakso 3/10. Ayse on kampaaja ja kahden lapsen äiti. Töissä tulee syötyä huonosti ja kotona maistuu usein valmisruoka. Liikuntaa harrastava Ayse on huomannut, että liikakilot vaikuttavat selvästi jaksamiseen ja elämän laatuun. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
02.00
Sisustus uusiksi miehen tapaan - USA
Kausi 1. Jakso 1/6. DJ-koppi vai leikkihuone?. Amatööri-DJ Chris Rhodes remontoi kotinsa keittiön, kylpyhuoneen ja leikkihuoneen. Ottaako hän remontissa huomioon muita kuin itsensä?
03.00
Häähullut (S)
Kausi 8. Jakso 17/47. Kaasojen kapina. Gloria ilmoittaa äitinsä ja isoäitinsä kuntoleirille. Hääpäivänä näyttäisi siltä, että kukaan ei saata häntä alttarille. Katien morsiusseurue ryhtyy kapinaan, kun Katie yrittää pakottaa siskonsa vaalentamaan hiuksensa. (42')
03.55
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit (S)
Kausi 2. Jakso 27. Viidakon sydämessä elää värikkäiden, pyörillä varustetujen eläinten yhdyskunta. Näiden hyväntuulisten ja ystävällisten kaverusten seikkailuissa riittää vauhtia! Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23')
07.25
Disney esittää: Lilo ja Stitch (7)
Kausi 2. Jakso 3/26. Kenkä. Lilo päättää auttaa kodin raha-asioissa ja saa Jumban ja Pleakleyn muuttamaan avaruusaluksensa aamiaisettomaksi majoitukseksi. Valitettavasti huonon onnen koe 113 saapuu, ja kaikki menee vikaan. Lopulta Lilo saa selville, että kääntämällä Kengän päässä olevaa hevosenkenkää saa onnensa kääntymään. (21')
07.50
Lazy Town (S)
Kausi 1. Jakso 27/35. Ennätysten päivä. Robi Rähmä haluaa saada kuvansa ennätysten kirjaan. Myös lapset innostuvat rikkomaan ennätyksiä - ja vähän muutakin. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
08.20
Shake It Up (S)
Kausi 2. Jakso 1/9. Karkulaisia ja pizzapoikia. Shake It Up -tiimi lähtee hyväntekeväisyystyöhön Alabamaan. Matka ei kuitenkaan suju kaikkien suunnitelmien mukaan. Flynn kaipaa seikkailua, ja Deuce ja Ty haaveilevat työpaikasta pizzeriassa. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 13/20. Muroneliöt ja humalaiset hyytelöt. Lakimieskaksikon alkoholipitoiset hyytelöt kohtaavat ammattikokkien muroneliöt. (44')
09.50
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 4/10. Kovaa peliä turkiksilla. Venäjältä tullut kontti näyttää olevan täynnä turkiksia - mutta ovatko ne edes aitoja? Vain yhdellä huutajalla riittää kantti todella koviin panoksiin. Antiikkihuonekalusaaliin aitous puolestaan joudutaan varmistuttamaan ulkopuolisilla asiantuntijoilla. Yksi kontti on täynnä rakennusmateriaaleja, mutta potin räjäyttäisi, jos perältä löytyisi vielä trukkikin. Amerikkalainen sarja. (19')
10.20
Hulluna häämekkoihin XL
Päättäväiset morsiamet. Tässä jaksossa tapaamme morsiamen, joka on ihastellut erästä tiettyä pukua jo yli vuoden. Perhe ja ystävät eivät ole yhtä vakuuttuneita hänen valinnastaan. Toinen morsian on ostanut puvun sovittamatta sitä lainkaan. Miltä puku näyttää, kun hän vetää sen päälleen ensi kertaa? Amerikkalainen realitysarja.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 5/10. Kalabisnes haisee. Myytävä satamakontti haisee kammottavalle. Mutta kätkeekö kalanlemu oikean kalastusveneen? Sen edestä ovat toiset valmiita tarjoamaan paljon rahaa. Entä löytyykö toisen kontin minigolfkenttävarusteiden seasta jopa golfkärry? Sillä tekisi paljon voittoa. Indonesiasta näyttäisi saapuneen valtaistuin sekä muuta tiikkipuista - kenties oikeilta kuninkaallisilta? Antiikkisen kidutusvälineen aitous ratkeaa vasta asiantuntijan pakeilla. Amerikkalainen sarja. (20')
13.50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 14/20. Tulinen taistelu. Chilihillot Karibialta saavat vastaansa Intian malliin maustetut wrapit. (44')
14.50
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 19/20. Kakut kuuluisiksi. Finaaliviikon toiseksi viimeisessä haasteessa on käytettävä mielikuvitusta. Kolmen jäljellä olevan leipomon on kehitettävä suolainen tai makea leivonnainen, joka kuvaa heidän aluettaan ja jossa on käytetty paikallisia raaka-aineita. Leipomoissa aletaan kehitellä retkievästä kriikunoista, omenaisia possupiiraita ja tyrnimarjatorttua. Englantilainen sarja. (46')
15.50
Tanssin superäidit
Jalkapotilas. Jill ei suostu luovuttamaan, vaan havittelee yhä Kendallille paikkaa Abbyn tanssikoulun kilpailujoukkueessa. Maddie matkustaa Drop Dead Divan kuvauksiin, mistä seuraa yhteenotto äitien ja Abbyn välillä. Sekä Paigella että Brookella on harmia loukkaantumisista. Amerikkalainen realitysarja. (40')
16.50
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 102/130. Strippitankoja ja hulavanteita. Deittikumppania etsivät tällä kertaa koomikko Robert ja herkkä Chris. Robert haluaa seksikkään tytön, joka ei ota häntä liian vakavasti. Herkkä Chris taas etsii vierelleen syvällistä naista. Hulavannetta pyörittävä joogaohjaaja Maggie ja seksikäs tankotanssija Tiffanie tekevät miehiin vaikutuksen. Valitsevatko miehet herttaisen naapurintytön vai innokkaan juhlijan? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18')
17.20
Frasier (S)
Kausi 9. Jakso 5/24. Löyhkäävä rakkaus. Työkaverit pitävät Frasieria kamalana snobina, joten hän päättää korjata tilanteen järjestämällä juhlat. Roz epäröi, voiko hän seurustella roskakuskin kanssa. Amerikkalainen komediasarja. (20')
17.50
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 2/10. Tänä iltana Joel ja Hjallis Harkimo avaavat oman sporttiravintolansa. Miten yhteistyö sujuu ja kumpi sanoo viimeisen sanan? Tarjoilupuuhissa nähdään huippukiekkoilijat Ossi Väänänen sekä Valtteri ja Ilari Filppula, ja Teemu Selännekin saapuu Harkimoiden ravintolaan! (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Neljän tähden illallinen
Kausi 5. Jakso 31/40. Miss Suomet Satu Tuomisto, Noora Hautakangas ja Suvi Tiilikainen kokoontuvat tänään Mira Salon emännöimän illallispöydän ääreen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Poliisit (7)
Kausi 4. Jakso 45/56. Vantaa. Itsetuhoisen naisen etsintä aiheuttaa partiolle päänvaivaa. Ulkomaalaisten kiristyneet välit työllistävät Jakkea ja Peteä useampaan otteeseen. Asiakkaiden perässä joudutaan tiheisiin nokkospuskiin. Yön sankariksi osoittautuu Severi, joka onnistuu työssään jälleen hienosti. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20.00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 7/12. Botnia Hotel & Restaurant Kruunupyyssä on vaihtanut omistajaa useamman kerran ja paikan maine on kärsinyt vuosien mittaan. Nykyinen yrittäjäperhe on ostanut hotellin takaisin itselleen ja koittaa paikata etenkin hotellin ruokatarjonnan mainetta. Jyrki Sukula ei ole ollenkaan vakuuttunut keittiön toiminnasta tai tarjonnasta, kritiikkiä saavat muun muassa kermaa tihkuvat lounaat sekä palanut pihvi. Keittiöhenkilökunnan paineensietokykykään ei vaikuta riittävän kiireisiin hetkiin. Sukulalla onkin kädet täynnä työtä Botnian ruokamaineen palauttamisen kanssa. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Under the Dome (12)
Kausi 2. Jakso 7/13. Kotiinpaluu. Barbie lähtee hakemaan Samin ruumista ja putoaa itsekin pimeyteen. Mutta mikä pimeydessä odottaa? Amerikkalainen draamasarja. (39')
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 5/10. Vieraana tänään Petteri Ahomaa. (43')
23.00
Haapasalo Goes America (S)
Kausi 1. Jakso 4/8. Oklahomassa Ville pohtii amerikkalaista bisnesajattelua. Minkä tahansa voi kaupallistaa, kaikki on kaupan. Sitruunavirvokkeen ostaminenkin voi olla haasteellista, kun kaupassa on tuhansia eri vaihtoehtoja. Ville osallistuu myös Big Texan-syöntikilpailuun. Texasissa kaikki on suurempaa, myös pihvit! Kahden (2) kilon kokolihalettu olisi valtava haaste kenelle tahansa. Texasissa myös ratsastetaan. Ville saa oppaaksi retkelle kanjoneille oikean cowboyn. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
00.00
Castle (12)
Kausi 3. Jakso 19/24. Oikeusmurha. Perijättären murhaoikeudenkäynti keskeytyy, kun yksi valamiehistä kuolee myrkytykseen. Pian selviteltävänä onkin kaksi murhaa. Castle käräyttää tyttärensä valehtelusta. Amerikkalainen etsiväsarja. (40')
00.55
Frasier (S)
Kausi 9. Jakso 5/24. Löyhkäävä rakkaus. Työkaverit pitävät Frasieria kamalana snobina, joten hän päättää korjata tilanteen järjestämällä juhlat. Roz epäröi, voiko hän seurustella roskakuskin kanssa. Amerikkalainen komediasarja. (20')
01.25
Asema 62 (12)
Kausi 6. Jakso 1/10. Perintö. Tommy selviää ampumisestaan mutta joutuu huomaamaan, ettei kukaan halua hänen juovan enää. Aseman väki pelkää työpaikkojensa puolesta, kun pormestari ilmoittaa sulkevansa paloasemia säästösyistä. Amerikkalainen draamasarja. (40')
02.20
Brad Meltzerin tulkinnat (S)
Kausi 2. Jakso 11/13. Vatikaani. Brad Meltzer ja hänen tiiminsä tutkivat Vatikaanin salaperäistä historiaa ja edesmenneen paavin Johannes Paavali I:n ennenaikaista kuolemaa. Tiimi löytää pelottavia kytköksiä Vatikaanin, vapaamuurareiden ja mafian välillä ja alkaa epäillä, että paavin kuolema ei ollutkaan luonnollinen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
03.15
Pomo haussa
Kausi 1. Jakso 2/6. Ravintola kiikarissa. Hovimestarikoulun käynyt Jason ja kokkikoulusta valmistunut Terry kisaavat suuresta ylennyksestä ja tietämättään myös Melting Pot -ketjun franchise-ravintolasta. Miehet joutuvat lypsämään lehmiä, raatamaan juustotehtaalla ja suunnittelemaan oman ruokalistansa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
04.10
Blue Bloods (12)
Kausi 2. Jakso 15/22. Ammatinvalinta. Danny ja Jackie varmistavat peiteoperaatiota, joka päättyy kuitenkin siihen, että kahta etsivää ammutaan ja toinen näistä kuolee. Tapaus saa eri-ikäiset Reaganit pohtimaan perheen ammatinvalinnan varjopuolta. Henry pyytää Nickyä laulamaan kanssaan seurakunnan taitokilpailuun, mutta Nicky epäröi. Amerikkalainen draamasarja. (38')

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.35
Ostosruutu
10.05
Ostosruutu
10.35
Ostosruutu
11.05
Ennustaja-TV
11.35
Maailman parhaat kalapaikat
Kausi 5. Jakso 3/8. Meksiko. Meksikossa Robson pääsee pyytämään kalaa, jota hän ei ole aiemmin saanut: juovamarliinia. Hän haastaa paikalliset mayat kilpailuun siitä, kuka onnistuu pyytämään kauneimman kalan ja yrittää saada koukkuunsa mahdollisimman monta eri kalalajia. Lopuksi Robson pääsee väsyttämään purjekalaa. Englantilainen sarja.
12.30
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 3. Jakso 12/20. Unelmien Kalifornia. Mike ja Frank matkaavat unelmien Kaliforniaan. Aurinkoisesta säästä nauttivat keräilijät tutustuvat suffilautojen lumoavaan maailmaan ja tapaavat Malibun ylärinteillä elelevän hipin. Vaikuttavin kohtaaminen koetaan kuitenkin Easyriders-moottoripyörälehden perustajan, Mill Blairin kanssa. Mike taivuttelee nuoruuden sankarinsa kauppoihin Vincent-moottorista sekä alkuperäisesta David Mannin taideteoksesta. Amerikkalainen sarja.
13.20
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 4. Jakso 1/7. Velat pois. Göteborgin teollisuusalueella sijaitsee Glenns, jonka omistaa ravintola-alalla kokematon Albin. Asiakkaita ei näy, ja Albinin velat kasvavat kasvamistaan. Edessä on ravintolan suurremontti, jossa sali kunnostetaan, Albinista tehdään pizzakokki ja keittiöön palkataan ammattikokki. Ruotsalainen realitysarja. (42')
14.15
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 20/20. Leijonien vuosi. Tässä erikoisjaksossa seurataan leijonien elämää luolan ulkopuolella. Tutustumme leijonien kiireiseen arkeen, mutta myös yksityiselämän verhoa raotetaan, ja leijonista paljastuu aivan uusia puolia. Kanadalainen sarja. (44')
15.15
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 42/65. Ruokaa ensitreffeille. Joukkuehaasteessa valmistetaan jaettavia annoksia 50 pariskunnalle, jotka ovat ensitreffeillään. Australialainen sarja. (42')
16.10
New Yorkin tatuointitarinat
Kausi 1. Jakso 7/8. Kukkoja ja kuhertelua. Työtehtäviä ei ole riittävästi, ja henkilökunta päättää promotoida liikettä järjestämällä kukkojuhlat. Jersey Shoren Angelina tulee ottamaan tatuoinnin. Chrisin ja Meganin suhde lämpenee, eikä Ami innostu asiasta. Amerikkalainen sarja. (43')
17.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 4. Jakso 2/7. Vipinää talvikauteen. Kesäisin turistien suosimassa Sölvesborgissa sijaitseva ravintola Altona kumisee talvisin tyhjyyttään. Keittiössä on amatöörikokki, joka yrittää parhaansa, mutta ruoka ei maistu paikallisille. Alex päättää remontoida salin ja opettaa kokkia tekemään parempaa ruokaa, jotta ravintolassa kävisi asiakkaita myös talviaikaan. Ruotsalainen realitysarja. (43')
18.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 43/65. Hektinen herkkuaamiainen. Pudotushaasteessa kokataan aamiaista Garyn Boathouse-ravintolassa. Kiireestä huolimatta kilpailijat onnistuvat tekemään herkullisia ja luovia annoksia. Australialainen sarja. (42')
19.00
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 1/12. Rusketusta ja ravintotietoutta. Sarja jatkuu. 11. tuotantokauden uudet jaksot ma-pe klo 19.00. Yrittäjiä odottaa luolassa vanhojen tuttujen lisäksi kaksi uutta leijonaa. Miljonäärisijoittajille esitellään mm. erikoinen itseruskettava voide sekä luksusmallinen eväskori. Luolassa nähdään myös tunteikas myyntipuhe vähäkalorisista nuudeleista sekä leluyrittäjät, jotka koettavat haastaa Legot. Englantilainen sarja. (45')
20.00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 7/10. Kilpailijat harjoittelevat uhrin nostoa pelastuslautalle. Joukkuekilpailussa tarvitaan sekä lautan että kantotekniikoiden osaamista. Punainen joukkue tutustuu tuliseen paikalliseen ruokaan. Keltainen joukkue häätää kimpustaan salakuvaajan. Hävinneestä joukkueesta kukaan ei ole valmis lähtemään kotiin. Kotimainen ohjelma. (42')
21.00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 7/12. Postitullissa Suski ja Mika harjoittelevat Danin ja Hyrrän kanssa testihuumeilla. Satamassa sähköjohtoja täynnä oleva auto epäilyttää Tonia ja Lolaa. Savo-Karjalassa tutkitaan karhuntaljaa ja tehdään tupakkatakavarikko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
22.00
Poliisit (S)
Kausi 6. Jakso 13/56. Vantaa. Kevään kunniaksi partio on jättänyt pitkät kalsarit narikkaan, mutta osa asiakkaista täytyy saattaa sisätiloihin lämmittelemään. Jannen ja Mikon haukansilmät bongaavat rikollisia liikenteestä huimaa tahtia. Suuronnettomuus uhkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
22.30
Poliisit (S)
Kausi 6. Jakso 14/56. Pori. Alkuvuorosta Hanna ja Mikko etsivät kadonnutta vanhusta. Näpistelijää tavoitellessaan partio törmää sankarillisesti toimineeseen nuorukaiseen. Porin yössä heiluu kirves ja tapausta selvitetään usean partion voimin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
23.00
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 1/12. Rusketusta ja ravintotietoutta. Yrittäjiä odottaa luolassa vanhojen tuttujen lisäksi kaksi uutta leijonaa. Miljonäärisijoittajille esitellään mm. erikoinen itseruskettava voide sekä luksusmallinen eväskori. Luolassa nähdään myös tunteikas myyntipuhe vähäkalorisista nuudeleista sekä leluyrittäjät, jotka koettavat haastaa Legot. Englantilainen sarja. (45')
00.00
Rekkakuskit jäällä (7)
Kausi 6. Jakso 12/16. Rintamalinjat. Darrellin rekka hyytyy keskelle paukkupakkasia ja jättää miehen värjöttelemään tien varteen ilman lämmitystä. Rick tekee paluun ratin taakse, mutta yhteistyö Hugh'n kanssa ei sujukaan enää vanhaan malliin. Siankylki tekee oharit Jackille, eikä veteraani ole tyytyväinen. Kanadalainen realitysarja. (43')
01.00
Vuorien sankarit (7)
Kausi 2. Jakso 8/16. Katastrofi. Richin auto hajoaa kahdeksan kilometrin päässä hänen mökiltään. Tom ja Will ovat tarkistamassa ansoja, mutta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. Martyn ruokavarastot ovat lopussa, joten hän lähtee hirvimetsälle. Toinen turkismetsästäjä sabotoi Charlien ansoja. Charlie saa miehen kiinni itse teossa ja lähtee perään kohtalokkain seurauksin. Amerikkalainen sarja. (43')
01.50
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 7/10. Roomalaista pizzaa ja pastaa. Italialainen pizzakokki vakuuttaa ennakkoluuloiselle Anthonylle, että kinkun ja ananaksen yhdistelmä voi olla hyvää. Anthony suosittelee useita loistavia ruokapaikkoja ja syö itsensä ähkyksi. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
02.45
Ennustaja-TV